Дъждът превърна улиците на Благоевград в реки

Дъждът превърна улиците на Благоевград в реки. Шахтите не успяха да поемат огромните количества дъжд.

Валежите не спряха през цялата нощ и сутринта. Движението бе затруднено особено в кварталите, където имаше участъци от уличната мрежа, изцяло заляти от пороя. В ранните сутрешни часове трафикът бе особено тежък, по улиците „14-ти полк” и „Полк. Дрангов” се образуваха наноси от вода, кал и камъни. И новото кръгово кръстовище при пазара се скри под дъждовна вода.

От полицията увериха, че през изминалата нощ няма регистрирно нито едно произшествие на пътя. Директорът на Гражданска защита Петър Самарджиев увери, че засега няма сигнали за наводнени къщи или мазета, още по-малко свлачища или бедстващи домове или населени места.

Метеоролозите обявиха оранжева степен на опасност от дъжд в Пирински регион и предупреждават, че валежите ще продължат.

dujd0412_14polk.jpg

Източник: Agencia.bg

Подобни новини

2 КОМЕНТАРИ

  1. Не е възможно, как може в толкова добре устроената ни държава да стават такива неща. Канализацията да не може да поеме валежите…като гледам не се и опитва защото всичко е запушено. Това се случва за 1-ви път… искам да падат глави…много глави, искам предприятия като тези, които направиха кръстовищата и тези, които поддържат пътищата ни да бъдат закривани заради такива неща, жалко, че на тия в джиповече никой нищо не може да им каже.

  2. Долу на кръговото движение на 14 полк всички болуци от циганската махала са се струпали . А за Тодор Ангелов да не говоря ! :D :D :D :D :D :D

Comments are closed.

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,559последователиследвам
420абонатиабонирам
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Най-новите новини

error: