67-годишен мъж от Разлог транспортиран в “Пирогов” след катастрофа

67-годишен мъж от град Разлог е транспортиран за УМБАЛСМ “Пирогов” с политравма, след като пострада при катастрофа край града, съобщи БГНЕС.

Сигналът за тежкото ПТП, станало на пътя Разлог – Предел – Симитли е подаден на тел 112 в 21.15 часа снощи. Инцидентът станал в района на бензиностанцията на 5-ти км. след Разлог в посока прохода Предел. 67-годишният Петър Тинчев отивал на работа на обект край града, където работел като охранител. Автомобилът, управляван от Тинчев се блъснал челно в друг автомобил, управляван от 36-годишния Здравко Спиров от гр. Г. Делчев.

Вследствие на удара най-тежко е пострадал охранителят Тинчев. Той е с политравма – 8 счупени ребра, таз и открита фрактура на крака. След като е закаран в болницата в Разлог, Тимчев е транспортиран по спешност за Благоевград. Към 24 часа снощи с линейка на ЦСМП-Благоевград е транспортиран за “Пирогов”. При катастрофата е пострадал и Здравко Спиров от Гоце Делчев, който е настанен в отделението по ортопедия на МБАЛ – Благоевград с фрактури на предмишницата и китката. Причините за пътния инцидент се изясняват от РУП-Разлог, по случая е заведено дознание.

При друго ПТП, станало на пътя за Рилския манастир пострада и 10 – годишно момченце от кюстендилското село Мурсалево. Момчето е с фрактура на крака, катастрофата е станала край с. Пастра, пострадалото дете също е транспортирано за столична клиника от близките му.

Подобни новини

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,560последователиследвам
420абонатиабонирам
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Най-новите новини

error: