Благоевградски деца се забавляваха на празник в Зоопарка

С много настроение, игри и забавна програма протече празникът „В приказния свят на животните”, който се проведе днес в благоевградския зоопарк. Събитието бе организирано от Център по изкуствата и общински Младежки дом – Благоевград.

Децата имаха възможността да се забавляват искрено със свои връстници сред природа и обитателите на зоопарка. Под звуците на приятна музика малчуганите рисуваха, танцуваха и разказваха с любов за животните, а техен специален гост бе директорът на зоопарка.

Някои от децата бяха истинска атракция. Облечени като малки кученца, те изпълниха циркови номера и показаха колко много знаят за навиците и предпочитанията на домашните любимци. Други пък водеха програмата с голям ентусиазъм и професионализъм. Малката Михаела, като водеща на празника и от името на всички деца от Център по изкуствата и общински Младежки дом в Благоевград, подари стихотворение за животните на директора на зоопарка. За доброто настроение се погрижиха танцова формация „Астра” и балет „Дъга” при Младежки дом – Благоевград.

Източник: Е-79.com

Подобни новини

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,559последователиследвам
420абонатиабонирам
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Най-новите новини

error: