Сервитьор преби топмодела Кристина Стоянова

Сервитьорът в благоевградската пицария “Верде” Марио Илиев преби водещата манекенка на модна агенция MSA “Модел груп” Кристина Стоянова.

19-годишният модел, чиито снимки красят реномирани списания като “Грация” и “М-Джой” и без нея не минават ревютата на “Вог Вижън” в София, била нападната в петък около 4.00 сутринта от гаджето на приятелката си Биляна Пецева, дъщеря на бившия зам. кмет в Благоевград Кирил Пецев. Екшънът се разиграва пред заведението “Кебап 13” между ГУМ и читалището в Благоевград.

“Влязох вътре да си купя дюнер, а отвън приятелката ми започна да се кара жестоко с Марио. Двамата са гаджета от 2 години, но напоследък той много се промени, много често го виждахме неадекватен, крещеше й, обиждаше я с “мръсна к…во”, разказа пред репортер на “Струма” Кристина. Проблемът е в неговата ревност – той не й позволява да ходи сама по заведения и смята, че аз съм виновна за това тя да излиза, че аз я подтиквам да го прави. На няколко пъти, когато сме се срещали в града, той винаги ми правеше знаци с ръка, че ще ме обезглави, заплашваше ме с ликвидиране и ме обиждаше не по-малко жестоко. Пред дюнера явно скандалът е избухнал отново за това, че се връщахме от дискотека, а той не беше с нас. Двама клиенти стояха отвън пред заведението, видяха, че се притеснявам за приятелката си, и ме попитаха дали да се намесят, за да ги разделят. Помолих ги да го направят и в момента, когато излязохме – аз и двете момчета, които работят в дюнера, Марио блъсна приятелката ми, изкрещя й “Тъпа к…во”, а тя се разпищя, беше изпаднала в истерия. Четирите момчета започнаха да го дърпат, приятелката ми си тръгна, а аз се приближих до него, за да му кажа, че не е прав да се държи така с нея, защото тя го обича. Тогава Марио ми се нахвърли, удари ме с длан по лицето, аз паднах, блъснах си главата в плочките и после известно време не чувах и не виждах нищо. Четиримата го държаха, а Марио риташе, беше като обезумял. Ако не бяха момчетата от персонала и двамата клиенти, сигурна съм, че щеше да ме убие.

Притеснено за живота си, на другия ден момичето си вади медицинско при д-р Яни Златин. В него д-р Златин е описал подробно многобройните наранявания, охлузвания и кръвонасядания върху дясната ръка и бедро, получени при удара и падането. Днес Кристина ще депозира медицинското заедно с жалбата си в полицията.

Вчера по телефона се свързахме със собственичката на модната агенция Миропа Кьосева-Мопи, която е не по-малко притеснена от Кристина за живота й. Криси е най-работещият модел на агенцията, завърши миналата година НХГ – Благоевград в паралелка с разширено изучаване на джаз пеене, изключително скромна и добра. От 14-годишна сама се грижи за братчето си, защото майка им е в Италия, и не мога да си представя как някой може да й посегне, обясни Мопи. До момента такова нещо с нейна манекенка не се било случвало, затова е решила твърдо да направи всичко, което зависи от нея, за да може побойникът да бъде жестоко наказан.

Източник: в. Струма

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Най-новите новини

error: