Соченият за собственик на чалготека “Харем” В. Крумов е подставено лице, има да плаща актове за над 100 000 лева

НОВИ РАЗКРИТИЯ ОКОЛО ГРУПОВИЯ СЕКС В ПОПУЛЯРНО ЗАВЕДЕНИE

Собственикът на благоевградската чалготека “Харем”, прочула се с групов секс на живо пред клиенти, е гол като пушка, съобщи началникът на РУ на МВР в Дупница Борислав Динев. Б. Динев обясни още: Венцислав Крумов има залитания с дрога, задържали сме го многократно в неадекватно състояние. За разследващите органи е ясно, че е подставено лице, шаран на въдицата на реалния собственик, който прави бизнес на гърба на Крумов. Дискотеката явно не отговаря на нито едно от изискванията на закона – пожарна, ХЕИ, хигиенно-санитарни условия, и затова работи по схемата с подставено лице, от което не може да се вземе нищо. Борислав Динев добави, че реалният собственик наистина регистрира печалби, а се изплъзва от отговорност към институциите и държавата чрез Крумов, който не разбира за какво става въпрос, но дали ще влезе в затвора, това ще го реши съдът.

Борислав Динев уточни, че от събрания доказателствен материал става ясно, че именно Венцислав Крумов е сключил договор за наем с реалния собственик на “Харем”.

Часове след публикацията на вестник “Струма” по повод читателски сигнали за организирани всеки петък сексоргии в “Харем” масовите реклами в социалната мрежа Facebook бяха изтрити. Самият собственик на клуба ” 20-годишният Венцислав Крумов, афишираше секса на живо в интернет страницата на заведението, като подканваше посетителите да участват с изрази от сорта “Хайде, приготвил съм двете хилки (бел.ред. ” 2000 лева)”. Във Facebook се канеха всички “Клеопатри, Батмани, Девици и Палави Мръсници да купонясват в дискотеката”. Посетителите на форума дори честитяха наградата на първата двойка, осмелила се да прави публично секс. Срещаха се и недоволни от “събитието”, тъй като нямало качен видеоматериал или поне снимка. В интернет страницата на заведението вече няма и следа от подобни словоизлияния и покани за сексоргии и развратни действия. Явно авторите й замитат следи. Към момента на страницата стоят единствено поканите и вълненията около предстоящото тази неделя “Хелоуин парти”. Читатели разкриха, че след него собствениците имали намерението да организират гей парти.

Районна прокуратура след скандала се самосезира и в следващия месец ще проверява чалготеката. Обект на проверка ще е и момиче от снимката на екипа на “Харем”, която бе на интернет сайта и която публикувахме, за което има съмнение, че е участвало в груповия секс. Дали е така, това ще установят органите на реда.

Интересното е, че повечето от посетителите в интернет страницата на “Харем” твърдят, че това е най-якото заведение в Благоевград, и подкрепят персонала да продължава да поддържа “купона” в същия дух. Един от тях дори се изказва как в някои щати това е законно и подобни секспартита са посещавани дори от сенатори.
hs670.snc4/61060_161897340489321_150532571625798_509565_4060401_n.jpg

Източник: в. Струма


ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Най-новите новини

error: